Як мультиварка стала моїм найкращим другом

For anything not ship related or which does not fit in another forum.
Post Reply
OliveaCredy

Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Post by OliveaCredy »

Моя історія дружби з мультиваркою

Раніше мої стосунки з кухнею не складалися. Я навіть яєчню примудрялася спалити або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.

Перший час я навіть підходити до неї остерігалася. Вона стояла на стільниці, чорна та блискуча, наче інопланетний корабель. Але голод не зважає на страхи, і настав момент істини.

На сайті найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила це томатним соком. Натиснула кнопку "Гасіння" — і стала чекати.

За годину квартирою поплив такий запах, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Ти що, справді готуєш?".

Коли я відкрила кришку, то очам своїм не повірила. Це була їжа, а не щось неїстівне! Справжнісінькі голубці! Ми уплітали за обидві щоки.

Тепер ми з мультиваркою - єдине ціле. Вона не зважає на мою недосвідченість: нічого не пригорає, не википає і олія не бризкає на всі боки. Я навчилася розуміти її мову — мову таймерів і режимів. І хоч друзі кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Post Reply