Як я готувала курку в духовці

For anything not ship related or which does not fit in another forum.
Post Reply
JustinMuh

Як я готувала курку в духовці

Post by JustinMuh »

Раніше я боялася готувати курку в духовці. Мені думалося, що без досвіду не впоратися: то курочка буде пересушеною, то верх підгорить, а середина залишиться сирою, то всередині буде сирим. Я користувалася простими рецептами — простіше й надійніше.

Доля внесла свої корективи, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику лежала курочка, яку планували на завтра. Терміново пригадувала рекомендації, які десь бачила в кулінарних програмах. Я проаналізувала різноманітні способи запікання, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим приправити для соковитості, і як довго тримати в духовці.

Мене найдужче турбувало, чи вдасться зберегти соковитість. Але коли дістала золотисту, ароматну курку з хрусткою шкіркою, відчула полегшення і гордість! Вона була соковитою всередині, прекрасно підсмаженою і дуже смачною. Гості були в захваті, а я нарешті повірила у свої сили.

Між іншим, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я переглядала різноманітні способи подачі для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найприємніше, що духовка робить усе сама, поки духовка працює замість мене.
Post Reply